X
تبلیغات
رایتل
دوشنبه 25 آبان‌ماه سال 1388


مواد لازم:
گوشت.....یک کیلوگرم
پیاز.....۴ عدد متوسط (اگه دوست داشتین میتونین بیشتر هم بریزین)
قارچ.....۲۵۰ گرم
آرد گندم.....یک قاشق غذا خوری
شیر.....یک لیوان
کره.....۵۰ گرم
خامه.....۱۵۰ گرم
چیپس خلالی
نمک و فلفل و زردچوبه.....به میزان لازم

طرز تهیه:
اول از همه گوشت رو به ابعاد نیم سانت در نیم سانت و به بلندی ۵ سانت میبریم.
بعدش باید پیاز هارو خرد کنیم و تفت بدیم ، پیاز ها که طلایی شد ، گوشت رو بهش اضافه می کنیم و تفت میدیم تا رنگ گوشت عوض شه ، فلفل و زردچونه رو اضافه می کنیم و یه هم میزنیم.

حالا ۲ لیوان آب به مواد اضافه می کنیم و میذاریم با حرار کم که گوشت ها بپزن.

که معمولا ۲-۳ ساعت طول میکشه. بعد امتحان کنین که گوشت ها خوب پخته باشن.

تو این فاصله قارچ ها رو خرد می کنیم و تفت میدیم که یکم سرخ شن.

حالا که گوشت ها پخت یک قاشق غذاخوری بهش آرد اضافه می کنیم و بعدشم قارچ رو می ریزیم داخلش و میذاریم یه جوش بخوره.
تا اون جوش بخوره سس رو آماده میکنیم.
کره رو میذاریم رو گاز تا ذوب شه و بعد یه قاشق آرد رو اضافه می کنیم و خوب حل می کنیمش و کم کم شیر رو بهش اضافه می کنیم .
مرتب هم میزنیم که ته نگیره ، نمک رو بهش اضافه می کنیم و از رو حرارت برش می داریم که خنک شه . وقتی سرد شد خامه رو بهش اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیمشون.
حالا این سس رو به مواد اصلی اضافه می کنیم.

یه جوش که خورد غذا آماده ست و میکشیمش تو ظرف و روش رو با چیپس خلالی یا سیب زمینی سرخ شده خیلی باریک و یکم خامه تزیین می کنیم.
×اگه دوست داشته باشین غذاتون آبکی تر باشه باید مقدار شیر رو بیشتر کنین و بالعکس اگه خواستین سفت تر باشه مقدار آرد رو بیشتر می کنیم ، بستگی به سلیقه تون داره.
نوش جان.