X
تبلیغات
رایتل
چهارشنبه 2 دی‌ماه سال 1388

مواد لازم:

کره.....۱۵۰ گرم
تخم مرغ.....دو عدد
شکر.....۴۰ گرم
پودر قند.....۱۲۰ گرم
آرد.....۲۵۰ گرم
شیر.....۳/۴ لیوان
وانیل.....۱/۴ قاشق چایخوری
پگینک پودر.....نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:
اول از همه کره رو از یخچال در میاریم و میذاریم یکم نرم شه. بعد شکر و پودر قند رو اضافه می کنیم و با همزن خوب میزنیم.

حالا یکی یکی تخم مرغ ها رو اضافه می کنیم و می زنیم.

بعد وانیل و شیر رو اضافه می کنیم.
و در آخر پگینک پودر و آرد رو اضافه می کنیم و دیگه از همزن استفاده نمی کنیم و با قاشق هم میزنیم.

قالب رو چرب می کنیم و مواد رو می ریزیم داخل قالب ها و روش رو با هر چی دوست دارین تزیین می کنین.


×من از پودر نارگیل استفاده کردم. می تونیم از پودر کاکائو ، پودر پسته و هر چیز دیگه ای هم استفاده کنین.
حالا قالب رو داخل فر که از قبل با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کردین میذارین و بعد از ۲۵ تا ۳۰ دقیقه کیک ها آماده ست. 

×بهتره یکم سرد شن بعد از قالب در بیارین و بذارین رو صفحه شطرنجی تا خوب خنک بشن.

×با این مقدار مواد ۱۲ تا از این کیک ها میشه درست کرد.

نوش جان.