X
تبلیغات
رایتل
یکشنبه 1 آذر‌ماه سال 1388



مواد لازم:

ژامبون گوشت یا مرغ.....به میزان لازم

پنیر ورقه ای زرد.....به میزان لازم
نان تست.....به میزان لازم
سس مایونز
×این به میزان لازم رو اینجوری نوشتم که خودتون دستتون بیاد.

هر تکه نون تست رو به ۴ قسمت تقسیم می کنیم که میشه ۲ تا اسلایس ازش در آورد. هر ورق پنیر رو هم به ۴ قسمت تقسیم می کنیم که واسه ۴ تا اسلایس کافیه. واسه هر اسلایس هم دو تکه ژامبون اندازه نون بریده شده لازم داریم.

طرز تهیه:
اول از همه کناره های نون تست رو میزنیم و خودش رو به ۴ قسمت تقسیم می کنیم.
یه کم سس مایونز رو یه طرف نون می مالیم ، یه قسمت ژامبون میذاریم ، بعد یه قسمت پنیر ، دوباره یه قسمت ژامبون و آخر هم دوباره یه تیکه نون که یه سمتش رو سس مالیدیم میذاریم روش.
به همین راحتی.
×این پیش غذا رو اگه واسه مهمونی به هر اندازه ای درست کنین مطمئن باشین هیچ چیزی ازش باقی نمی مونه.
نوش جان.