آشپزخونه سحربانو

چیزهایی که خودم درست می کنم... ( آشپز و عکاس خودم می باشم )

آشپزخونه سحربانو

چیزهایی که خودم درست می کنم... ( آشپز و عکاس خودم می باشم )

پای سیب

مواد لازم(خمیر پای):

کره.....۴۰۰ گرم
پودر شکر.....۱۷۵ گرم (من شکر رو آسیاب کردم و ازش استفاده کردم)
تخم مرغ.....۱ عدد
وانیل.....۱/۴ قاشق چایخوری
آرد.....۵۰۰ گرم


مواد لازم(درون پای):

سیب زرد.....۵۰۰ گرم
شکر.....۳ قاشق غذا خوری

کره.....۱۰۰ گرم

دارچین.....۲ قاشق مربا خوری
نشاسته ذرت.....۱ قاشق غذا خوری
شیر.....۱ قاشق غذا خوری
زرده تخم مرغ.....۱ عدد

طرز تهیه:
کره نرم شده و پودر شکر و تخم مرغ و وانیل رو با همزن مخلوط می‌کنیم. آرد رو به تدریج اضافه می‌کنیم و با دست ورز میدیم ، بعد یه پلاستیک روش میذاریم و به مدت ۱ ساعت میذاریم تو یخچال که استراحت کنه. یادتون نر که بیشتر از ۵۰۰ گرم بهش آرد اضافه نکنین چون بعدش که از یخچال در بیارینش سفت می‌شه.
خوب حالا تو این فاصله به بقیه کارها میرسیم.اول از همه سیب هارو خورد می‌کنیم، بعد کره و دارچین و شکر رو تو یه قابلمه میریزیم و میذاریم رو حرارت کم ، وقتی‌ شکر آب شد سیب‌ها رو اضافه می‌کنیم و درش رو میذاریم تا سیب‌ها نرم بشه، بعد دارش میاریم و میذاریم تا خنک شن.

حالا ظرفتون رو چرب کنین بعد نصف خمیر رو کفش بذارین. نباید ارتفاع خمیر بیشتر از یک سانت بشه. 

حالا سیب هارو میریزیم روش. و نشاسته ذرت رو میپاشیم روی سیب ها.

حالا بقیه خمیر رو تیک تیک روی سیب‌ها میکشیم ، مواظب باشین که زیاد فشارش ندین.

زرد تخم مرغ و شیر رو با هم مخلوط می‌کنیم و روی پای میکشیم و با چنگال چند تا سوراخ روش ایجاد می‌کنیم.

حالا پای رو میذاریم تو فکر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه و به مدت ۴۰-۴۵ دقیقه تا آماده شه.
یادتون نره که فکر رو از قبل گرم کنین.

نوش جان.

نظرات 42 + ارسال نظر
مهدی دوشنبه 13 اردیبهشت‌ماه سال 1389 ساعت 00:03 http://armageddon.blogsky.com

واسه ادمای مجرد بلاگت خیلی خوبه مخصوصا دنشجوهایی که از لحاظ غذایی زیر خط فقر هستند

یه شعر تقدیم به تو

ز باغ بی بهار ما خزان گذر نمیکند

به باغ بی برگی ما غمت ثمر نمیشود

نمیشود برای دل از غم دوریت سرود

که از شکستن دلم دلت خبر نمی شود

شادی دوشنبه 13 اردیبهشت‌ماه سال 1389 ساعت 00:38 http://monnom.blogfa.com

چقدر عالی شده. ممنون. دستورشم خیلی سخت به نظر نمی آد. ممنون که دستور تهیه رو مصور گذاشتی. من خیلی پای سیب دوست دارم و این عکسا هم واقعاً اشتها برانگیزه!

جوان دوشنبه 13 اردیبهشت‌ماه سال 1389 ساعت 01:49 http://javan.blogsky.com

سلام. واقعا وبلاگ جالبی داری! میدونی چیه منو یاد وبلاگ آمی آدامز تو فیلم جولی و جولیا میندازه، اگه اون فیلمو دیده باشی متوجه شباهتاتون میشی، من عکسارو خیلی خوشم اومد، امیدوارم همیشه زندگیت مثل پای سیب و شیرینی گردویی شیرین باشه.

سارا دوشنبه 13 اردیبهشت‌ماه سال 1389 ساعت 09:04 http://sam-8888.persianblog.ir

سحر جوووووووون شما واقعا خیلی هنر مندی ها........... آفرین و خوش به حال همسری ......باید افتخار کنه به شما خانم.......

مژگان دوشنبه 13 اردیبهشت‌ماه سال 1389 ساعت 13:31

خیلی ممنون از دستور پای دوست عزیز
ولی نگفتید تخم مرغ اولی رو باید چکار کرد؟

درستش کردم:) دوباره ببین.ممنون از توجه ات:)

پگاه، متولد ماه مهر دوشنبه 13 اردیبهشت‌ماه سال 1389 ساعت 13:33 http://pegah.blogfa.com

ببین اونجا که سیب ها رو توی مخلوط دارچین میریزی زیرش رو خاموش میکنی یا روشن بمونه ؟
من هفته پیش یه پای سیب درست کردم خوب شد اما چون سیب ها رو همینطوری خام چیدم لاش بعد از پخت، ترش شده بودن، حالا میبینم تو سیب ها رو از قبل شیرین کردی فهمیدم اشکال دستورش از کجا بوده، ازین به بعد اینجوری درست میکنم.

باید با حرارت خیلی‌ کم روشن بمونه تا سیب‌ها مثل کمپوت شه:)

پگاه، متولد ماه مهر دوشنبه 13 اردیبهشت‌ماه سال 1389 ساعت 13:36

راستی یه چیزی هم من بهت بگم، اگر روی پای سیب یه کم شکر بپاشی بعد از پخت روش خیلی جالب میشه، یه جوری بافت ترد و پوک پیدا میکنه اما اصلا انگار نه انگار که شکریه و شکرها محو میشن و در ضمن براق میشه، امتحان کن.

مرسی‌ عزیزم ، این دفعه حتما امتحان می‌کنم:)

من و هسمری دوشنبه 13 اردیبهشت‌ماه سال 1389 ساعت 16:03 http://maohasmari.blogfa.com

دستت درد نکنه خیلی ممنون

من و هسمری دوشنبه 13 اردیبهشت‌ماه سال 1389 ساعت 16:05 http://maohasmari.blogfa.com

سحری نشاسته ذرت برای چیه؟؟ کجا بخرم؟؟

مثل آرد می‌مونه ، از لوازم قنادی‌ها میتونی‌ بگیریش:)

مهدیه چهارشنبه 15 اردیبهشت‌ماه سال 1389 ساعت 18:18 http://kalantar62.persianblog.ir

خانمی با اجازت لینکت کردم ...

از اردی بهشت تا بهشت چهارشنبه 15 اردیبهشت‌ماه سال 1389 ساعت 18:19 http://mahboubiii.blogfa.com

به به!!من عاشق پای سیب هستم ایشاا... با این دستور خوبت بتونم خودم درستش کنم...

عاطی پنج‌شنبه 16 اردیبهشت‌ماه سال 1389 ساعت 07:08

سلام سحری من عاشق عاشپزی ام تو آرشیوت نگاه کردم دیدم مهر ماه اسلایس هلو ونون گردو وموز درست کرده بودی بس زیبا و اشتها انگیز اگه وقت کردی دوباره بذارش مرسی خانم هنرمند

رختخواب دوشـــیزگی پنج‌شنبه 16 اردیبهشت‌ماه سال 1389 ساعت 15:56 http://akasha.blogfa.com

من رفتم سیب زرد بخرم!!!

عاطی جمعه 17 اردیبهشت‌ماه سال 1389 ساعت 20:41

سلام سحر جان امروز پای سیبت رو درست کردم ولی به دو تا مشکل برخوردم اول اینکه خمیرش رو نمی تونستم یکدست پهن کنم یعنی انسجام لازم را نداشت مخصوصا خمیر روی سیب ها بعد پخت هم موقع بریدن یه کم خرد میشد ممنون میشم اگه راهنمایی ام کنی

اولین مشکلت رو خوب متوجه نشدم ، یعنی‌ خمیرت سفت بود مگه؟ کلا خمیر این دستور خیلی‌ ترد هستش و تو برش زدنش بعد خیلی‌ دقت کنی‌ ، به نظرم خوشمزگی این خمیر به خاطره همین ترد بودنشه.

عاطی شنبه 18 اردیبهشت‌ماه سال 1389 ساعت 20:34

سلام مرسی از راهنمایی ات

سوژه یکشنبه 19 اردیبهشت‌ماه سال 1389 ساعت 11:13 http://yekdustekhub.blogspot.com/

سلام . گذرم به وب زیبا وهنرمندانه ات افتاد. رفتم که این پای سیب را درست کنم.
خیلی خوشم اومد. موفق باشی سحر بانو جان

آنو دوشنبه 20 اردیبهشت‌ماه سال 1389 ساعت 11:35 http://solouch.persianblog.ir

به به به به!!!!!!!!!!
سلاااااااااااام
خیلی وقته میام هرروز اینجارو چک میکنم و منتظر بودم بیای.
خوشحاااااااااااالم

منم پای سیب خیلی دوست دارم و مرسی که مرحله به مرحله تصویری گذاشتی
شااااااااااااااااااد باشی

مینا سه‌شنبه 21 اردیبهشت‌ماه سال 1389 ساعت 11:19

سلام ، تو دستور مواد میانی پای سیب کره نبود ، چه مقدار اضافه کنیم ، ممنون

۱۰۰ گرم ، فراموش کرده بودم:)

ساقی سه‌شنبه 21 اردیبهشت‌ماه سال 1389 ساعت 12:06

سلام ممنون از دستورات خوبتون منم سوال نفر بالاییو دارم
مقدار کره ی مواد میانی جقدره؟

ساقی سه‌شنبه 21 اردیبهشت‌ماه سال 1389 ساعت 12:14

من یه سوال دارم از خدمتتون
من دوست دارم شیرینی گردویی رو درست کنم ولی تنها چیزی که من برای اندازه گیری دارم پیمانه های استاندار هست(1و1/2و1/3و1/4)حالا موندم 1 لیوان شمارو 1 پیمانه در نظر بگیرم؟

ممنون از لطفتون

آره عزیزم ، یه لیوان معادله ۱ پیمانه:)

nazbanoo جمعه 24 اردیبهشت‌ماه سال 1389 ساعت 14:19 http://naazbanoo.blogfa.com

سحربانو واقعا خیلی وبلاگت خوشگله (و البته خوشمزه)

گیسو بانو سه‌شنبه 28 اردیبهشت‌ماه سال 1389 ساعت 20:19 http://dastpokht.blogfa.com/

سلام دوست من
میشه تبادل لینک داشته باشیم؟

مهدیه چهارشنبه 29 اردیبهشت‌ماه سال 1389 ساعت 02:37 http://kalantar62.persianblog.ir

سحر جونم یه سوال :نشاسته ذرت همون ارد ذرته که تو پاکتایی مثل کورن فلکسه ... (یعنی نشاسته ذرت همون ارد ذرته)

آره دوست جون:)

رز شنبه 8 خرداد‌ماه سال 1389 ساعت 10:14 http://www.aghusheroz.blogfa.com

میووووووو ... بیاین توو وبلاگم ... می خوامتون .....

فرشته مامان شایان و شهراد دوشنبه 10 خرداد‌ماه سال 1389 ساعت 11:32

سلام سحر جون خیلی دلم تنگ شده بود همیشه با اینکه اینجا نبودی به وبلاگ نازت سر میزدم
خوشحالم که اومدی

silviya یکشنبه 13 تیر‌ماه سال 1389 ساعت 13:39

سلام سحر جون مرسی وبلاگت عالیه توی درجه ۱ خام add کردمتون فقط حالا که اینقدر زحمت میکشید و استپ استپ عکس میزارید چرا عکس باز نمیشه ؟ میبوسمتون

باز میشه ها. ۲باره امتحان کن عزیزم.

غزل پنج‌شنبه 17 تیر‌ماه سال 1389 ساعت 13:23 http://bitaranebaghazal.bligsky.com

سلام سحر جون.
چرا آپ نمی کنی؟
من کلی منتظر غذاهای خوشمزه و جدیدت هستمااااا

تعمهثف یکشنبه 20 تیر‌ماه سال 1389 ساعت 14:16 http://julietgabriel.blogfa.com

ژولیت هستم عزیزم خیلی‌ خیلی‌ لذت بوردم از وبلاگت واقعا همه کارهات ستودنیه ، با اجازت بعضی‌ از دستورهارو نوشتم ، من تو مالزی زندگی‌ می‌کنم عزیزم خوش حل میشم بیشتر با کارت اشنا بشم با اجازت وبلاگتو تو بلاگفام اضافه کردم تا هر وقت آاپ کردی بدونم خوشحال میشم به من هم سر ببزنی
شاد باشی‌

ایران وب چهارشنبه 23 تیر‌ماه سال 1389 ساعت 08:53 http://www.iranweb1.orq.ir

با سلام
چنانچه مایل به افزایش بازدید و معرفی وبلاگ خود هستید به وبسایت ما سری بزنید.
برای حمایت از ما ما را لینک کنید و لوگو ما را قرار دهید.
وبسایت مرجع کامل سایت ها و وبلاگهای ایرانی
(حتما ببینید)
عضویت رایگان است
با تشکر
مدیریت ایران وب
www.iranweb1.orq.ir

محمد دوشنبه 18 مرداد‌ماه سال 1389 ساعت 08:05

چرا دیگه نمینویسید؟

بانو جمعه 12 شهریور‌ماه سال 1389 ساعت 18:29 http://www.1t2f3e.blogfa.com

سلام عالی بولینکت کردم به منم سر بزن

بانو دوشنبه 15 شهریور‌ماه سال 1389 ساعت 12:53 http://banoyepaizi.blogfa.com

سینی فر منظورت همون سینه ی خود اجاق گازه ؟یا باید از بیرون تهیش کنم ؟اندازش باید چقدر باشه ؟
راستی ؟منظور از خمیر ترش چیه ؟همون مایه خمیره یا فرق میکنه ؟
عزیزم اگه چوتب بدی ممنون میشم
من تازه دارم اشپزی یاد میگیرم.تایادمه برامون خاتون غذا درست میکرد اما حالا که ازدواج کردم دیگه از این چیز ها خبری نیست و همسری میخواد خودم اشپزی کنم.کارم خیلی گیره و ممنون میشم با این وبلاگ خوبت منو راهنمایی کنی
راستی ؟چرا کارهاتو کتاب نمیکنی /؟یکی از نقطه قوت های وبلاگت اینه که عکس داره و عکس هاش شماره داره.اگه این رویه روکتاب کنی شرط میبندم پر فروش ترین بشه

صبا دوشنبه 22 شهریور‌ماه سال 1389 ساعت 02:17 http://azimii.blogfa.com

از صمیم قلب پیشرفت شما را از خداوند خواستارم

http://talar.saqur.com/index.php (تالار گفتگوی ساقور دات کام)
www.yaranhost.com (یاران هاست هاستی برای تمام فصول)

بانو یکشنبه 4 مهر‌ماه سال 1389 ساعت 20:59 http://www.1t2f3e.blogfa.com

عالی مرسی بیا من آپم

محبوب چهارشنبه 8 دی‌ماه سال 1389 ساعت 01:28

سلام سحر جون...یه سوال...راستی تو مواد پای سیب کلا؛ بکینگ پودر یا جوش شیرین استفاده نمیشه!؟!!اونوقت خمیر نمیشه؟؟

نه لازم نیست.نگران نباش چون خمیرش رو نازک پهن می کنیم چیزی نمیشه:)

یلدا چهارشنبه 25 خرداد‌ماه سال 1390 ساعت 10:19 http://www.yaldaa-1386.blogfa.com

موفق باشی
مرسی که تو وبلاگت دستور شیرینی و کیک گذاشتی
من خیلی دوس دارم .و درست میکنم
به وبلاگ منم سر بزن

آیدا سه‌شنبه 7 تیر‌ماه سال 1390 ساعت 23:33

وای تو خیلی باسلیقه ای! چه پای سیب خوشگلی درست کردی ایول!

ندا چهارشنبه 13 مهر‌ماه سال 1390 ساعت 19:55

سلام عزیزم خیلی باحال بود.فقط یه سوال اونم اینکه وقتی گذاشتیش توی فر از بالا هم حرارت بهش می خورد؟؟؟و اینکه طبقه ی وسط فر قرار داد؟؟؟ البته ببخشید این شد ۲ تا سوال

سهیلا چهارشنبه 18 آبان‌ماه سال 1390 ساعت 16:25

سلام عزیزم من تازه با وبلاگت آشنا شدم. مرسی از دستورهای خوبت برای ما تازه کارها خیلی عالیه. امیدوارم خودت و کوچولو همیشه خوب و شاد باشید.

negin شنبه 4 شهریور‌ماه سال 1391 ساعت 21:03 http://neginchef.blogfa.com

به به.
پای سیب و همه جوره شو هستم......

ممنون
عالی به نظر می رسه


منتظرتم گلم.

فاطمه پنج‌شنبه 23 شهریور‌ماه سال 1391 ساعت 09:20

سلام
خمیر من اصلاً سفت نشد و به نظر میآمد کره اش زیاد باشه وقتی هم گذاشتم توی ماکرو فر زیرش خمیر شد. اصلاً به جای خمیری که شما تو عکس نشون دادید یه مایع شل شد. حرارت ماکرو را روی 160تنظیم کردم که روش زود سرخ نشه. البته چون ظزفم بزرگ بود کف ظرفم در تماس مستقیم با کف ماکرو قرار نگرفت. خلاصه همه زحمتم هیچ شد.

negin چهارشنبه 5 مهر‌ماه سال 1391 ساعت 18:45 http://neginchef.blogfa.com

ممنون گلم. شاد باشی

منتظرتمممممممممم

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد