X
تبلیغات
پیکوفایل
یکشنبه 12 اردیبهشت‌ماه سال 1389

مواد لازم(خمیر پای):

کره.....۴۰۰ گرم
پودر شکر.....۱۷۵ گرم (من شکر رو آسیاب کردم و ازش استفاده کردم)
تخم مرغ.....۱ عدد
وانیل.....۱/۴ قاشق چایخوری
آرد.....۵۰۰ گرم


مواد لازم(درون پای):

سیب زرد.....۵۰۰ گرم
شکر.....۳ قاشق غذا خوری

کره.....۱۰۰ گرم

دارچین.....۲ قاشق مربا خوری
نشاسته ذرت.....۱ قاشق غذا خوری
شیر.....۱ قاشق غذا خوری
زرده تخم مرغ.....۱ عدد

طرز تهیه:
کره نرم شده و پودر شکر و تخم مرغ و وانیل رو با همزن مخلوط می‌کنیم. آرد رو به تدریج اضافه می‌کنیم و با دست ورز میدیم ، بعد یه پلاستیک روش میذاریم و به مدت ۱ ساعت میذاریم تو یخچال که استراحت کنه. یادتون نر که بیشتر از ۵۰۰ گرم بهش آرد اضافه نکنین چون بعدش که از یخچال در بیارینش سفت می‌شه.
خوب حالا تو این فاصله به بقیه کارها میرسیم.اول از همه سیب هارو خورد می‌کنیم، بعد کره و دارچین و شکر رو تو یه قابلمه میریزیم و میذاریم رو حرارت کم ، وقتی‌ شکر آب شد سیب‌ها رو اضافه می‌کنیم و درش رو میذاریم تا سیب‌ها نرم بشه، بعد دارش میاریم و میذاریم تا خنک شن.

حالا ظرفتون رو چرب کنین بعد نصف خمیر رو کفش بذارین. نباید ارتفاع خمیر بیشتر از یک سانت بشه. 

حالا سیب هارو میریزیم روش. و نشاسته ذرت رو میپاشیم روی سیب ها.

حالا بقیه خمیر رو تیک تیک روی سیب‌ها میکشیم ، مواظب باشین که زیاد فشارش ندین.

زرد تخم مرغ و شیر رو با هم مخلوط می‌کنیم و روی پای میکشیم و با چنگال چند تا سوراخ روش ایجاد می‌کنیم.

حالا پای رو میذاریم تو فکر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه و به مدت ۴۰-۴۵ دقیقه تا آماده شه.
یادتون نره که فکر رو از قبل گرم کنین.

نوش جان.