آشپزخونه سحربانو

چیزهایی که خودم درست می کنم... ( آشپز و عکاس خودم می باشم )

آشپزخونه سحربانو

چیزهایی که خودم درست می کنم... ( آشپز و عکاس خودم می باشم )

کیک سرد

مواد لازم:

بیسکوییت ساده.....۲بسته
شیر.....۲ لیوان
شکر.....۱ لیوان
زرده تخم مرغ.....۲عدد
پودر کاکائو.....۲ قاشق غذا خوری
شکلات تخته ای.....۱۰۰گرم
خامه.....نصف لیوان
پودر ژلاتین.....۱۵گرم
آب سرد.....نصف لیوان
نشاسته ذرت..... ۱قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
اول از همه ظرفی رو که می خوایم این کیک رو توش درست کنیم انتخاب می کنیم و داخلش رو با فویل می پوشونیم. (اگه قالب کمربندی داشته باشین که خیلی راحت تره)

بعدش یه ردیف از بیسکوییت ها رو می چینیم کفش.

حالا شیر+پودر کاکائو+نشاسته ذرت+نصف شکر رو با هم مخلوط می کنیم و روی حرارت خیلی کم میذاریم و همون جوری هم میزنیم که مواد خوب خوب حل شن.

حالا زرده تخم مرغ رو با بقیه شکر با چنگال میزنیم تا رنگش روشن بشه وبعد به مخلوطی که روی گاز داریم اضافه ش می کنیم و هی هم میزنیم که خوب مخلوط شه.

حالا پودر ژلاتین رو با آب مخلوط می کنیم و همش هم میزنیمش که حالت پفکی پیدا کنه. بعدش به روش بن ماری ( یعنی با استفاده از حرارت آب در حال جوش ) آبش می کنیم تا رقیق شه.

شکلات تخته ای رو رنده می کنیم و به مخلوطمون اضافه می کنیمش. حالا وقت اضافه کردن ژلاتین هست.
بعد از اون هم شعله رو خاموش می کنیم و یک مقداری که خنک شد خامه رو اضافه می کنیم.
حالا می ریم سراغ اون ظرف آماده و یکم از این مخلوط رو میریزیم روش که کامل همه رو بگیره. بعدش که ردیف دیگه بیسکوییت می چینیم.

و این کار رو ادامه میدیم تا تموم شه ، آخرین ردیف حتما باید بیسکوییت باشه و دیگه نباید روش اون شکلات رو بریزیم.

حالا میذاریم تو یخچال که خودش رو خوب بگیره.
اگه مثل من هی دلتون میخواد زود نتیجه ش رو ببینین توصیه می کنم که شب درست کنین و بذارین تا فردا بمونه که خوب خودش رو بگیره چون اگه زود برگردونین همه شکلات ها پخش میشه.
۵-۶ ساعت بذارین بمونه تو یخچال.
بعد هم که در آوردینش برش گردونین تو یه ظرف خوشگل و روش رو با شکلات تخته ای آب شده و هر چی دوست دارین تزیین کنین.

نوش جان.

×یادگرفتم از مطبخ رویا.


نظرات 17 + ارسال نظر
غزل دوشنبه 21 دی‌ماه سال 1388 ساعت 22:39 http://manevesht.blogfa.com

سحر جون خوشمزه بود برام یجوریه ... توش بیسکوئیت داره

Sara سه‌شنبه 22 دی‌ماه سال 1388 ساعت 10:37 http://funifun.com

سلام خوبین؟!!
چقدر خوش سلیقه و خوش مزه.....
من بلد نیستم چایی درست کنم...مامانم اینا کلم رو کندن...دوست پسرم هم (به شوخی)می گه یاد نگیری عقدت نمی کنم...درسته شوخی یمی کنه اما منم باید بلد باشم نیمرو درست کنم...کمکککککککککککککک

نسیم سه‌شنبه 22 دی‌ماه سال 1388 ساعت 22:52 http://kodakihayebozorg.blogfa.com

چه با سلیقه..خوش بخت باشید.

رختخواب دوشـــیزگی سه‌شنبه 22 دی‌ماه سال 1388 ساعت 23:33 http://akasha.blogfa.com

و این کیک رو به مناسبت تولد وبم تقدیم میکنم به خودم با عقققققققققششششش! D:

بیتا چهارشنبه 23 دی‌ماه سال 1388 ساعت 00:10 http://www.jojo88.blogfa.com

چقدر خوشگلشده

من و هسمری چهارشنبه 23 دی‌ماه سال 1388 ساعت 10:37 http://manohasmari.blogfa.com

مشکل اینجاست که اگه من از این چیزا درست کنم ، هیچکی نمی خوره!!!!!! از بس ما بی ذوقیم، یعنی هسمری!

paria چهارشنبه 23 دی‌ماه سال 1388 ساعت 15:44

aziz jan ye livan ya 2 ta zarde tokhme morgh?????

ببخشید اشتباه شده بود. منظورم ۲ عدد بود:)

گیتا چهارشنبه 23 دی‌ماه سال 1388 ساعت 17:08

عالیه خیلی با سلیقه ای.
من یه جور دیگه درست میکنم در اخر به شکل توپی در میارم واز گردو خرد شده هم در مواد لازم استفاده میکنم خیلی خوب میشه.

خانمی شنبه 26 دی‌ماه سال 1388 ساعت 08:06

سلام سحر جونی

من بیسکوئیت رو میزنم تو گلاب بعد میچینم تو سینی..... موادش هم از پودر کارامل و سرشیروشکر و شیر خشک استفاده میکنم عالیییییییییی میشه

موفق باشی

مردی از جنس باران شنبه 26 دی‌ماه سال 1388 ساعت 17:32 http://www.parizadiran.blogfa.com/

اگر اهل بارانی سر به خانه بارانی ام بزن ... کمی زیر باران احساس من خیس شو و اگر مجالی برای همنوایی بود کمی با من همنوا شو
همراهی تو درد مرا تسکین خواهد داد

http://www.parizadiran.blogfa.com/

محبوبه شنبه 3 بهمن‌ماه سال 1388 ساعت 10:52 http://yaghootekabood.mihanblog.com

سلام دوست جون خوبی منو با اسمه یاقتت کبوود لینک کن مرسی خوشبخت باشی

سالی سه‌شنبه 20 بهمن‌ماه سال 1388 ساعت 14:48 http://salijigmal.blogsky.com

اشتهای آدم باز میشه
خیلی خوشگله

یه کوچولو و آقاییش شنبه 13 شهریور‌ماه سال 1389 ساعت 13:19 http://yekocholoo.blogsky.com

سلام عزیزم
میخوام این کیک سرد و با اون ژله شیشه ای درست کنم فردا مهمون دارم

مونا شنبه 13 شهریور‌ماه سال 1389 ساعت 17:18

سلام عزیزم
پودر ژلاتین فقط ۱۵ گرم یا ۱۵۰ گرم؟

بعدش نشاسته حتما باید نشاسته ذرت باشه؟

فقط ۱۵ گرم :)
نشاسته ذرت باشه بهتره.

مونا یکشنبه 21 شهریور‌ماه سال 1389 ساعت 23:55

سلام عزیزم
پودر ژلاتین فقط ۱۵ گرم یا ۱۵۰ گرم؟

بعدش نشاسته حتما باید نشاسته ذرت باشه؟

nazila دوشنبه 18 بهمن‌ماه سال 1389 ساعت 00:29

ba arze salam va khaste nabashid .kheili khosh salighe va honarmandin .az in ke inghadr khob tozih dadid va vazeh tozih dadid sepasgozaram enshalah ke movafagh va paiedar bashid.az yazd

دهقانیان چهارشنبه 2 آذر‌ماه سال 1390 ساعت 14:01 http://kish-e-mehr.blogfa.com

سحر بانو وبلاگ خیلی زیبا و مفیدی داری. خوش به حال خانوادتون. امیدوارم همیشه موفق باشی.

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد