X
تبلیغات
نماشا
پنج‌شنبه 22 بهمن‌ماه سال 1388

بالاخره دوباره درستش کردم ، اینم دستورش.

مواد لازم:
نان تست.....۱۲ ورقه
سینه مرغ پخته شده و خرد شده.....۱عدد
پیازچه خرد شده.....نصف لیوان قسمت سفیدش و مقداری قسمت سبزش برای تزیین
گردو خرد شده.....نصف لیوان
سس مایونز.....۱ لیوان
ماست خامه ای.....۱ لیوان
خامه.....۱ لیوان
نمک و فلفل.....به میزان لازم

طرز تهیه:
مرغ‌ و پیازچه (قسمت سفیدش) و گردو رو با هم مخلوط می کنیم.

حالا تو یه ظرف سس رو آماده می کنیم. سس مایونز+ماست خامه ای+خامه+نمک و فلفل و یه مقدار هم آبلیمو بهش اضافه می کنیم که طعم خوبی بهش میده.
×من خودم تو دو باری که درست کردمش از خامه استفاده نکردم (واسه جلوگیری از چاقی!) بعدشم این سری اصلا از ماست معمولی هم استفاده کردم و سس رو خیلی به نسبت کمتر ریختم.
حالا نصف این سس رو با مواد بالا مخلوط می کنیم و نصف دیگه رو نگه میداریم.

اطراف نون تست رو میزنیم و ۴تا از اونا رو کف ظرف میچینیم ، نصف مواد رو روش میمالیم و بعد ۴ دیگه نون رو روش میذارم و دوباره بقیه مواد رو روش میریزیم.

و آخری ۴ تای دیگه رو میذارم روش و یکم فشار میدیدم.

حالا با سس ساده ای که کنار گذاشته بودیم روی کیک و اطرافش رو خوب میپوشونیم و با استفاده از قشمت های سبز پیازچه که کنار گذاشته بودیم اطرافش رو تزیین می کنیم. 

×روی کیک رو هم میتونین با گردو یا پودر گردو تزیین کنین.
×بهتره این کیک ۲-۳ ساعت زودتر آماده شه تا نون ها یکم مواد رو به خودشون بگیرن.

نوش جان.