آشپزخونه سحربانو

چیزهایی که خودم درست می کنم... ( آشپز و عکاس خودم می باشم )

آشپزخونه سحربانو

چیزهایی که خودم درست می کنم... ( آشپز و عکاس خودم می باشم )

رولت نون و پنیر


اینو از دوست خوبم ساریانو جون یاد گرفتم که یه عالم ازش تشکر می کنم به خاطرش.

مواد لازم:
سبزی خوردن(بدون پیازچه).....نیم کیلو
پنیر خامه ای.....به میزان لازم
نان ساندویچی.....به تعداد لازم(۳-۴تا)

ادامه مطلب ...

ژله خرده شیشه


اینو از وبلاگ دوست خوبم خاتون الدوله یاد گرفته بودم.

مواد لازم:
ژله در رنگ های مختلف(من دو رنگ استفاده کردم).....از هر کدام یک بسته
ژله آناناس برای رنگ اصلی.....یک بسته
بستنی وانیلی.....یک لیوان

ادامه مطلب ...

ژله بستنی


یه چیز راحت و خوشمزه واسه مهمونیا.

مواد لازم:
ژله با هر طمع و رنگی که دوست دارین.....یک بسته

بستنی وانیلی.....یک لیوان

ادامه مطلب ...

بیف استراگانف


مواد لازم:
گوشت.....یک کیلوگرم
پیاز.....۴ عدد متوسط (اگه دوست داشتین میتونین بیشتر هم بریزین)
قارچ.....۲۵۰ گرم
آرد گندم.....یک قاشق غذا خوری
شیر.....یک لیوان
کره.....۵۰ گرم
خامه.....۱۵۰ گرم
چیپس خلالی
نمک و فلفل و زردچوبه.....به میزان لازم

ادامه مطلب ...

باقالا قاتق (خورشت باقالی)


مواد لازم:

باقالی تازه (پاچ باقالا)، پوست کنده.....۳ لیوان
این باقالی تو گیلان به اسم "پاچ باقالا" شناخته می شه که نباید با باقالی که واسه پلو استفاده میشه اشتباه گرفته بشه. البته میشه از خشکش هم استفاده کرد که البته باید ۱ روز تو آب بمونه و بعد تمیز شه. ولی خوب مزه باقالی تازه یه چیز دیگه ست.
شوید تر،خرد شده.....۲ قاشق غذاخوری
×اگه شوید تر نداشتین میتونین از خشکش استفاده کنین.
سیر.....۳ حبه متوسط
کره.....۵۰ گرم (من همیشه کره محلی استفاده می کنم.)
تخم مرغ.....۲ عدد
آب.....۱/۵ لیوان
نمک ، فلفل ، زرد چوبه.....به میزان لازم

ادامه مطلب ...