مواد لازم:
بیسکوییت ساده.....۲بستهطرز تهیه:
اول از همه ظرفی رو که می خوایم این کیک رو توش درست کنیم انتخاب می کنیم و داخلش رو با فویل می پوشونیم. (اگه قالب کمربندی داشته باشین که خیلی راحت تره)
بعدش یه ردیف از بیسکوییت ها رو می چینیم کفش.
حالا شیر+پودر کاکائو+نشاسته ذرت+نصف شکر رو با هم مخلوط می کنیم و روی حرارت خیلی کم میذاریم و همون جوری هم میزنیم که مواد خوب خوب حل شن.
حالا زرده تخم مرغ رو با بقیه شکر با چنگال میزنیم تا رنگش روشن بشه وبعد به مخلوطی که روی گاز داریم اضافه ش می کنیم و هی هم میزنیم که خوب مخلوط شه.
حالا پودر ژلاتین رو با آب مخلوط می کنیم و همش هم میزنیمش که حالت پفکی پیدا کنه. بعدش به روش بن ماری ( یعنی با استفاده از حرارت آب در حال جوش ) آبش می کنیم تا رقیق شه.
شکلات تخته ای رو رنده می کنیم و به مخلوطمون اضافه می کنیمش. حالا وقت اضافه کردن ژلاتین هست.
بعد از اون هم شعله رو خاموش می کنیم و یک مقداری که خنک شد خامه رو اضافه می کنیم.
حالا می ریم سراغ اون ظرف آماده و یکم از این مخلوط رو میریزیم روش که کامل همه رو بگیره. بعدش که ردیف دیگه بیسکوییت می چینیم.
و این کار رو ادامه میدیم تا تموم شه ، آخرین ردیف حتما باید بیسکوییت باشه و دیگه نباید روش اون شکلات رو بریزیم.
حالا میذاریم تو یخچال که خودش رو خوب بگیره.
اگه مثل من هی دلتون میخواد زود نتیجه ش رو ببینین توصیه می کنم که شب درست کنین و بذارین تا فردا بمونه که خوب خودش رو بگیره چون اگه زود برگردونین همه شکلات ها پخش میشه.
۵-۶ ساعت بذارین بمونه تو یخچال.
بعد هم که در آوردینش برش گردونین تو یه ظرف خوشگل و روش رو با شکلات تخته ای آب شده و هر چی دوست دارین تزیین کنین.
نوش جان.
×یادگرفتم از مطبخ رویا.
سحر جون خوشمزه بود برام یجوریه ... توش بیسکوئیت داره
سلام خوبین؟!!
چقدر خوش سلیقه و خوش مزه.....
من بلد نیستم چایی درست کنم...مامانم اینا کلم رو کندن...دوست پسرم هم (به شوخی)می گه یاد نگیری عقدت نمی کنم...درسته شوخی یمی کنه اما منم باید بلد باشم نیمرو درست کنم...کمکککککککککککککک
چه با سلیقه..خوش بخت باشید.
و این کیک رو به مناسبت تولد وبم تقدیم میکنم به خودم با عقققققققققششششش! D:
چقدر خوشگلشده
مشکل اینجاست که اگه من از این چیزا درست کنم ، هیچکی نمی خوره!!!!!! از بس ما بی ذوقیم، یعنی هسمری!
aziz jan ye livan ya 2 ta zarde tokhme morgh?????
ببخشید اشتباه شده بود. منظورم ۲ عدد بود:)
عالیه خیلی با سلیقه ای.
من یه جور دیگه درست میکنم در اخر به شکل توپی در میارم واز گردو خرد شده هم در مواد لازم استفاده میکنم خیلی خوب میشه.
سلام سحر جونی
من بیسکوئیت رو میزنم تو گلاب بعد میچینم تو سینی..... موادش هم از پودر کارامل و سرشیروشکر و شیر خشک استفاده میکنم عالیییییییییی میشه
موفق باشی
اگر اهل بارانی سر به خانه بارانی ام بزن ... کمی زیر باران احساس من خیس شو و اگر مجالی برای همنوایی بود کمی با من همنوا شو
همراهی تو درد مرا تسکین خواهد داد
http://www.parizadiran.blogfa.com/
سلام دوست جون خوبی منو با اسمه یاقتت کبوود لینک کن مرسی خوشبخت باشی
اشتهای آدم باز میشه
خیلی خوشگله
سلام عزیزم
میخوام این کیک سرد و با اون ژله شیشه ای درست کنم فردا مهمون دارم
سلام عزیزم
پودر ژلاتین فقط ۱۵ گرم یا ۱۵۰ گرم؟
بعدش نشاسته حتما باید نشاسته ذرت باشه؟
فقط ۱۵ گرم :)
نشاسته ذرت باشه بهتره.
سلام عزیزم
پودر ژلاتین فقط ۱۵ گرم یا ۱۵۰ گرم؟
بعدش نشاسته حتما باید نشاسته ذرت باشه؟
ba arze salam va khaste nabashid .kheili khosh salighe va honarmandin .az in ke inghadr khob tozih dadid va vazeh tozih dadid sepasgozaram enshalah ke movafagh va paiedar bashid.az yazd
سحر بانو وبلاگ خیلی زیبا و مفیدی داری. خوش به حال خانوادتون. امیدوارم همیشه موفق باشی.