رولت نون و پنیر |
اینو از دوست خوبم ساریانو جون یاد گرفتم که یه عالم ازش تشکر می کنم به خاطرش. مواد لازم: طرز تهیه: بعد از اینکه سبزی ها رو تمیز کردین و شستین و آبشون رفت ، ریز ریز خردشون می کنیم. بعدش نان ساندویچی رو از وسط ( عین وقتی که می خوایم ساندویچ درست کنیم ) می بریم و با وردنه صافش می کنیم. خوب که صاف شد روش رو با پنیر خامه ای می پوشونیم و بعد از اون یه لایه از سبزی رو میریزیم روش. حالا با آرومی عین رولت می پیچونیمش و میذاریم داخل نایلون و میذاریم تو یخچال ، یه ۲-۳ ساعتی بمونه خوبه ، بعدش در میاریم و برش می زنیم. ×فقط موقع رول کردنش مواظب باشین که نونتون وا نره ، این مرحله ش خیلی مهمه. نوش جان. |