رولت نون و پنیر


اینو از دوست خوبم ساریانو جون یاد گرفتم که یه عالم ازش تشکر می کنم به خاطرش.

مواد لازم:
سبزی خوردن(بدون پیازچه).....نیم کیلو
پنیر خامه ای.....به میزان لازم
نان ساندویچی.....به تعداد لازم(۳-۴تا)


طرز تهیه:
بعد از اینکه سبزی ها رو تمیز کردین و شستین و آبشون رفت ، ریز ریز خردشون می کنیم.
بعدش نان ساندویچی رو از وسط ( عین وقتی که می خوایم ساندویچ درست کنیم ) می بریم و با وردنه صافش می کنیم.
خوب که صاف شد روش رو با پنیر خامه ای می پوشونیم و بعد از اون یه لایه از سبزی رو میریزیم روش.
حالا با آرومی عین رولت می پیچونیمش و میذاریم داخل نایلون و میذاریم تو یخچال ، یه ۲-۳ ساعتی بمونه خوبه ، بعدش در میاریم و برش می زنیم.

×فقط موقع رول کردنش مواظب باشین که نونتون وا نره ، این مرحله ش خیلی مهمه.

نوش جان.