ژله خرده شیشه |
اینو از وبلاگ دوست خوبم خاتون الدوله یاد گرفته بودم. مواد لازم: طرز تهیه: ژله های زنگی رو جدا جدا هر کدوم رو با یه لیوان آب جوش حل می کنیم و میذاریم تو یخچال که خودش رو بگیره. ×دیگه آب سرد نمی ریزین ، چون اینجوری هم پر رنگ تر میشن و هم اینکه طعمش در کل به دهن میاد. بعد که خوب گرفتن به اندازه های دلخواه در میاریم و میذاریم کنار. حالا ژله آناناس رو با یه لیوان آب جوش خوب مخلوط می کنیم ، خنک که شد بستنی رو اضافه می کنیم. حالا ژله پایه رو توی ظرف دلخواه میریزیم و خرده ژله ها رو بهش اضافه میکنیم و میذاریم داخل یخچال که خودش رو خوب بگیره. ×اعتراف می کنم که وقتی برگردوندمش خودم از رنگش کیف کردم ، خیلی قشنگ میشه. مخصوصا اگه رنگ های مختلف استفاده بشه. نوش جان. |