مواد لازم: گوشت.....یک کیلوگرم پیاز.....۴ عدد متوسط (اگه دوست داشتین میتونین بیشتر هم بریزین) قارچ.....۲۵۰ گرم آرد گندم.....یک قاشق غذا خوری شیر.....یک لیوان کره.....۵۰ گرم خامه.....۱۵۰ گرم چیپس خلالی نمک و فلفل و زردچوبه.....به میزان لازم
طرز تهیه: اول از همه گوشت رو به ابعاد نیم سانت در نیم سانت و به بلندی ۵ سانت میبریم. بعدش باید پیاز هارو خرد کنیم و تفت بدیم ، پیاز ها که طلایی شد ، گوشت رو بهش اضافه می کنیم و تفت میدیم تا رنگ گوشت عوض شه ، فلفل و زردچونه رو اضافه می کنیم و یه هم میزنیم. حالا ۲ لیوان آب به مواد اضافه می کنیم و میذاریم با حرار کم که گوشت ها بپزن. که معمولا ۲-۳ ساعت طول میکشه. بعد امتحان کنین که گوشت ها خوب پخته باشن. تو این فاصله قارچ ها رو خرد می کنیم و تفت میدیم که یکم سرخ شن. حالا که گوشت ها پخت یک قاشق غذاخوری بهش آرد اضافه می کنیم و بعدشم قارچ رو می ریزیم داخلش و میذاریم یه جوش بخوره. تا اون جوش بخوره سس رو آماده میکنیم. کره رو میذاریم رو گاز تا ذوب شه و بعد یه قاشق آرد رو اضافه می کنیم و خوب حل می کنیمش و کم کم شیر رو بهش اضافه می کنیم . مرتب هم میزنیم که ته نگیره ، نمک رو بهش اضافه می کنیم و از رو حرارت برش می داریم که خنک شه . وقتی سرد شد خامه رو بهش اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیمشون. حالا این سس رو به مواد اصلی اضافه می کنیم. یه جوش که خورد غذا آماده ست و میکشیمش تو ظرف و روش رو با چیپس خلالی یا سیب زمینی سرخ شده خیلی باریک و یکم خامه تزیین می کنیم. ×اگه دوست داشته باشین غذاتون آبکی تر باشه باید مقدار شیر رو بیشتر کنین و بالعکس اگه خواستین سفت تر باشه مقدار آرد رو بیشتر می کنیم ، بستگی به سلیقه تون داره. نوش جان. |