سوفله مرغ و قارچ |
می دونم دیر شد ولی ببخشید. خوب اول از همه مواد لازم: اول از همه کره رو میندازین تو قابلمه تا آب شه ، بعدش آرد رو اضافه می کنین تا خوب با هم مخلوط شن. حالا وقت اضافه کردن شیر هستش. کم کم اضافه ش می کنیم و هی هم می زنیم که سسمون گلوله نشه. میذاریم خون رو حرارت بمونه تا خودش رو بگیره. چون من معمولا قارچ خام استفاده نمی کنم ، یه تفت به قارچ هاا میدم، یعنی میریزم تو ماهی تابه و یه کوچولو روغن بهش اضافه می کنم. بعد درش رو میذارم و رو حرارت کم خودش می پزه ، بعدشم میذارم تو آبکش که آب و روغنش گرفته شه. (میدونین که قارچ رو حرارت بمونه آب میوفته) حالا مرغ ریش ریش شده رو با قارچ به سس اضافه می کنیم و هم می زنیم. سفیده رو هم جدا با همزن می زنیم تا خودش رو بگیره و سفت بشه ، بعد کم کم به بقیه مواد اضافه ش میکنیم. حالا میذاریم تو فر ۱۷۵ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ دقیقه. نوش جان. پیشنهاد من: اگه داخل مواد جعفری تازه خرد شده بریزین به نظرم طعم خیلی خوبه به غذاتون میده. |