بالاخره دوباره درستش کردم ، اینم دستورش. مواد لازم: نان تست.....۱۲ ورقه سینه مرغ پخته شده و خرد شده.....۱عدد پیازچه خرد شده.....نصف لیوان قسمت سفیدش و مقداری قسمت سبزش برای تزیین گردو خرد شده.....نصف لیوان سس مایونز.....۱ لیوان ماست خامه ای.....۱ لیوان خامه.....۱ لیوان نمک و فلفل.....به میزان لازم
طرز تهیه: مرغ و پیازچه (قسمت سفیدش) و گردو رو با هم مخلوط می کنیم. حالا تو یه ظرف سس رو آماده می کنیم. سس مایونز+ماست خامه ای+خامه+نمک و فلفل و یه مقدار هم آبلیمو بهش اضافه می کنیم که طعم خوبی بهش میده. ×من خودم تو دو باری که درست کردمش از خامه استفاده نکردم (واسه جلوگیری از چاقی!) بعدشم این سری اصلا از ماست معمولی هم استفاده کردم و سس رو خیلی به نسبت کمتر ریختم. حالا نصف این سس رو با مواد بالا مخلوط می کنیم و نصف دیگه رو نگه میداریم. اطراف نون تست رو میزنیم و ۴تا از اونا رو کف ظرف میچینیم ، نصف مواد رو روش میمالیم و بعد ۴ دیگه نون رو روش میذارم و دوباره بقیه مواد رو روش میریزیم. و آخری ۴ تای دیگه رو میذارم روش و یکم فشار میدیدم. حالا با سس ساده ای که کنار گذاشته بودیم روی کیک و اطرافش رو خوب میپوشونیم و با استفاده از قشمت های سبز پیازچه که کنار گذاشته بودیم اطرافش رو تزیین می کنیم. ×روی کیک رو هم میتونین با گردو یا پودر گردو تزیین کنین. ×بهتره این کیک ۲-۳ ساعت زودتر آماده شه تا نون ها یکم مواد رو به خودشون بگیرن. نوش جان. |