مواد لازم: کره.....۱۵۰ گرم تخم مرغ.....دو عدد شکر.....۴۰ گرم پودر قند.....۱۲۰ گرم آرد.....۲۵۰ گرم شیر.....۳/۴ لیوان وانیل.....۱/۴ قاشق چایخوری پگینک پودر.....نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه: اول از همه کره رو از یخچال در میاریم و میذاریم یکم نرم شه. بعد شکر و پودر قند رو اضافه می کنیم و با همزن خوب میزنیم. حالا یکی یکی تخم مرغ ها رو اضافه می کنیم و می زنیم. بعد وانیل و شیر رو اضافه می کنیم. و در آخر پگینک پودر و آرد رو اضافه می کنیم و دیگه از همزن استفاده نمی کنیم و با قاشق هم میزنیم. قالب رو چرب می کنیم و مواد رو می ریزیم داخل قالب ها و روش رو با هر چی دوست دارین تزیین می کنین.
×من از پودر نارگیل استفاده کردم. می تونیم از پودر کاکائو ، پودر پسته و هر چیز دیگه ای هم استفاده کنین. حالا قالب رو داخل فر که از قبل با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کردین میذارین و بعد از ۲۵ تا ۳۰ دقیقه کیک ها آماده ست. ×بهتره یکم سرد شن بعد از قالب در بیارین و بذارین رو صفحه شطرنجی تا خوب خنک بشن. ×با این مقدار مواد ۱۲ تا از این کیک ها میشه درست کرد. نوش جان. |