مواد لازم: ژامبون گوشت یا مرغ.....به میزان لازم پنیر ورقه ای زرد.....به میزان لازم نان تست.....به میزان لازم سس مایونز ×این به میزان لازم رو اینجوری نوشتم که خودتون دستتون بیاد.
هر
تکه نون تست رو به ۴ قسمت تقسیم می کنیم که میشه ۲ تا اسلایس ازش در آورد.
هر ورق پنیر رو هم به ۴ قسمت تقسیم می کنیم که واسه ۴ تا اسلایس کافیه.
واسه هر اسلایس هم دو تکه ژامبون اندازه نون بریده شده لازم داریم.
طرز تهیه: اول از همه کناره های نون تست رو میزنیم و خودش رو به ۴ قسمت تقسیم می کنیم. یه کم سس مایونز رو یه طرف نون می مالیم ، یه قسمت ژامبون میذاریم ، بعد یه قسمت پنیر ، دوباره یه قسمت ژامبون و آخر هم دوباره یه تیکه نون که یه سمتش رو سس مالیدیم میذاریم روش. به همین راحتی. ×این پیش غذا رو اگه واسه مهمونی به هر اندازه ای درست کنین مطمئن باشین هیچ چیزی ازش باقی نمی مونه. نوش جان. |