X
تبلیغات
رایتل
یکشنبه 17 آبان‌ماه سال 1388


مواد لازم:

باقالی تازه (پاچ باقالا)، پوست کنده.....۳ لیوان
این باقالی تو گیلان به اسم "پاچ باقالا" شناخته می شه که نباید با باقالی که واسه پلو استفاده میشه اشتباه گرفته بشه. البته میشه از خشکش هم استفاده کرد که البته باید ۱ روز تو آب بمونه و بعد تمیز شه. ولی خوب مزه باقالی تازه یه چیز دیگه ست.
شوید تر،خرد شده.....۲ قاشق غذاخوری
×اگه شوید تر نداشتین میتونین از خشکش استفاده کنین.
سیر.....۳ حبه متوسط
کره.....۵۰ گرم (من همیشه کره محلی استفاده می کنم.)
تخم مرغ.....۲ عدد
آب.....۱/۵ لیوان
نمک ، فلفل ، زرد چوبه.....به میزان لازم

طرز تهیه:
اول از همه باقالی هارو پوست می کنیم و یه آب می کشیم و آماده میذاریم کنار که آبش بره.

بعد میریزیم تو ظرف مورد نظر و سیر رنده شده + کره + زردچوبه + نمک + فلفل رو اضافه می کنیم.

حالا میذاریم رو گاز با حرارت خیلی کم. تفت می دیم تا کره آب شه و مواد به جیلیز ویلیز بیوفته. وقتی به این مرحله رسید شوید رو اضافه میکنیم.

بعد که خوب یه چند دقیقه مواد رو با هم گذاشتیم رو حرارت ، آب رو اضافه میکنیم و میذاریم ۲۰ -۳۰ دقیقه با حرارت خیلی کم بپزه .

وقتی باقالی ها نیم پز شد تخم مرغ هارو توش می شکونیم.

به محض اینکه تخم مرغ ها کاملا خودش رو گرفت غذا آماده ست.

و اما یه چند تا نکته اساسی:
×چون این غذا خیلی زود میپزه باید تو مراحلش دقت کنین ، بعدشم اینکه زیاد هم نزنین که باقالی ها له نشن. اگه از باقالی کشاورزی استفاده می کنین باید بیشتر دقت کنین.
×تخم مرغ ها باید درسته باشن و نباید بعد اینکه ریختینش هم بزنین چون خوب نمیشه.
×این غذا با ماهی شور+برنج دودی+ترشی هفت بیجار(که اینم عالیه و اگه قسمت شد یه روزی خودم درست کردم حتما اینجا میذارم) فوق العاده ست.

نوش جان.