X
تبلیغات
رایتل
پنج‌شنبه 30 مهر‌ماه سال 1388

امتحانش کنین ، حتما خوشتون میاد.

مواد لازم:
تخم مرغ.....۲عدد
کره.....۱۰۰گرم (بذارید بیرون که نرم شه)
شکر.....۱لیوان
پگینک پودر.....۲قاشق غذاخوری
وانیل.....نصف قاشق چایخوری
آرد.....۳لیوان
شکلات چیپسی.....دو سوم لیوان

طرز تهیه:
اول از همه شکر و کره و تخم مرغ‌ها و وانیل رو با همزن می زنیم. تا اینجوری شه.

حالا پکینگ پودر رو با آرد کم کم اضافه می کنیم.
آخر هم شکلات هارو اضافه می کنیم.

×دقت داشته باشین که خمیر این شیرینی یکم چسبنده ست. یعنی من ترسیدم بیشتر آرد اضافه کنم سفت شه ولی با همین میزان آرد هم راحت تونستم گلوله کنم و بذارم تو سینی فر.
کف سینی رو چرب می کنیم و گلوله ها رو اندازه یه گردو درست می کنیم با فاصله از هم میذاریم.

×هر چی فاصله بیشتر باشه بهتره ، آخه خیلی اندازه ش تو پخت زیاد میشه.
حالا سینی رو تو فر میذاریم با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ دقیقه.
×یادتون نره که فر رو از ۱۰ دقیقه قبل گرم کنین.

×یه چیزی وقتی شیرینی یکم سرد شد که تونستین از سینی جداش کنین بهتره بذارینش رو این صفحه های فر که خنک شه. اینجوری زیرش عرق نمی کنه.

نوش جان.