X
تبلیغات
رایتل
چهارشنبه 29 مهر‌ماه سال 1388

می دونم دیر شد ولی ببخشید.

خوب اول از همه مواد لازم:

مرغ‌.....۲ تکه (مال من انقدر بود یعنی)
کره.....۵۰گرم
آرد.....۱ قاشق غذاخوری سرپر
شیر.....۱ لیوان
تخم مرغ.....۲ عدد (سفیده و زرده رو از هم جدا کنین)
قارچ.....۲۵۰ گرم ( ۲ لیوان خرد شده)
پنیر پیتزا.....به میزان لازم
چیپس خلالی.....یه بسته کوچک
نمک،فلفل.....به میزان لازم

اول از همه کره رو میندازین تو قابلمه تا آب شه ، بعدش آرد رو اضافه می کنین تا خوب با هم مخلوط شن.

حالا وقت اضافه کردن شیر هستش. کم کم اضافه ش می کنیم و هی هم می زنیم که سسمون گلوله نشه.
تو این مرحله نمل و فلفل رو هم اضافه میکنیم.

میذاریم خون رو حرارت بمونه تا خودش رو بگیره.
وقتی به این حد از گرفتن رسید دیگه زیرش رو خاموش می کنیم و زرده ها رو یکی یکی اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم .

چون من معمولا قارچ خام استفاده نمی کنم ، یه تفت به قارچ هاا میدم، یعنی میریزم تو ماهی تابه و یه کوچولو روغن بهش اضافه می کنم. بعد درش رو میذارم و رو حرارت کم خودش می پزه ، بعدشم میذارم تو آبکش که آب و روغنش گرفته شه. (میدونین که قارچ رو حرارت بمونه آب میوفته)

حالا مرغ ریش ریش شده رو با قارچ به سس اضافه می کنیم و هم می زنیم.

سفیده رو هم جدا با همزن می زنیم تا خودش رو بگیره و سفت بشه ، بعد کم کم به بقیه مواد اضافه ش میکنیم.
کف ظرف مورد نظر رو (که بشه گذاشتت تو فر) چیپس میریزیم. بعد مواد رو روش میریزیم و دوباره روش رو چیپس می ریزیم و آخر هم پنیر پیتزا رو روش میریزیم تا کامل پر شه.

حالا میذاریم تو فر ۱۷۵ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ دقیقه.

نوش جان.

پیشنهاد من: اگه داخل مواد جعفری تازه خرد شده بریزین به نظرم طعم خیلی خوبه به غذاتون میده.