X
تبلیغات
رایتل
سه‌شنبه 21 مهر‌ماه سال 1388


این از اون شیرینی های راحت و خوشمزه ست که اگه درست کنین پشیمون نمیشین.

مواد لازم:
کره.....۱۰۰ گرم
پودر قند.....یک لیوان
تخم مرغ.....دو عدد
آرد.....دو لیوان(شاید بیشتر)
وانیل.....نصف قاشق چایخوری
گردو ریز شده.....یک لیوان

اول بگم این لیوانه مخصوص رو یادتون نره. سایز کار منه.




اول از همه کره رو از یخچال در بیارین که نرم شه ، تو این فاصله که کره نرم شه می تونین گردو هارو خرد کنین.
حالا که کره نرم شد ، پودر قند رو اضافه می کنیم و با همزن میزنیم. این مابین وانیل رو هم اضافه می کنیم.
خوب می زنیم تا کرم رنگ بشه.
حالا زرده و سفیده تخم مرغ هارو جدا می کنیم ، زرده هارو میریزیم تو بقیه مواد و هم می زنیم و سفیده هارو میذاریم کنار.



حالا وقت اضافه کردن آرده.
کم کم آرد رو اضافه می کنیم و هم می زنیم که مواد خودش رو بگیره ، اگه دو لیوان رو ریختین و دیدین هنوز خیلی چسبناکه باز کم کم اضافه کنین تا موادتون جوری بشه که بتونین ازش گلوله درست کنین بدوب اینکه به دستتون بچسبه.



حالا میذاریمش تو یخچال که نیم ساعت استراحت کنه.
بعد ازش گلوله های کوچیک ( از فندق بزرگتر) درست می کنیم و میذاریم کنار ، بعد هر کدون رو تو سفیده ای که از قبل کنار گذاشته بودیم میزنیم و تو گردو می غلتونیم.
کف سینی رو چرب می کنیم و گلوله هارو می چینیم ( دقت داشته باشیم که از هم ۲سانت فاصله داشته باشن ، چون بزرگ میشه حین پخت )



حالا ۲۰ دقیقه میذارین تو فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد.‌( بهتره فر از ۵ دقیقه قبل گرم شه.)


نوش جان.